Wat is de levertermijn?

Bij producten die op voorraad zijn, hebben wij een levertermijn van 24 uur nadat wij uw betaling hebben mogen ontvangen. Al onze verven, benodigdheden, kalei en isolatiebehang is steeds voldoende op stock. Zo kunnen wij u een snelle levering garanderen. Bij behang dat niet voorradig is bedraagt de levertermijn 3 tot 4 werkdagen. Maar dit kunt u steeds terugvinden bij het product want dit kan verschillen van merk tot merk.

Hoe kan ik mijn betaling uitvoeren?

Bij modevoormuren.com kunt u op verschillende manieren betalen, zo willen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze betaalmogelijkheden zijn: Ideal, Paypal, Sofort, creditcards, Bancontact "mister cash" en vooruitbetaling via overschrijving. Graag willen we u er wel op wijzen dat de levertermijn wel kan verlengd worden door een betaling via overschrijving. De transactie kan soms een paar dagen in beslag nemen. Wij kunnen de bestelling pas laten vertrekken als wij uw betaling hebben mogen ontvangen. Indien u de levering zo snel mogelijk wilt laten gaan raden wij u dan ook aan om een andere betaalmogelijkheid te kiezen.

Mocht u vragen hebben bij uw betaling of uw bestelling wenst te wijzigen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@modevoormuren.be 

Wij helpen u graag verder!


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €7,50. Zowel voor België als voor Nederland.
Bedraagt uw aankoop meer dan €50, dan zijn de verzendkosten gratis. 


Geldt er een minimaal afname bedrag? 

Nee, er is geen minimaal afname bedrag.


Hoe retourneren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een pakketje niet juist is afgeleverd, beschadigd is of gebreken vertoont. In dit geval kun u ons contacteren via e-mail info@modevoormuren.com. Wij beantwoorden u binnen de 24u en zullen u de nodige informatie doorgeven. Retourneren kan steeds binnen de 14 werkdagen en zonder opgave van reden. Uiteraard horen wij graag waarom het product niet was wat u ervan verwachten zodat we dit in de toekomst kunnen vermijden bij andere klanten. Wij staan altijd open voor verbetering en horen graag van u wat er beter kan. 

Op maat gemaakte, aangekleurde en speciaal voor u bestelde artikelen kan u niet retourneren. Ook behang van de Arte groep kan niet meer worden teruggestuurd. Zij stellen wel stalen ter beschikking zodat de klant zich op voorhand een idee  kan vormen van het bestelde behang. Gelieve hiervan gebruik te maken. 


Hoe kan ik een staaltje aanvragen?

U kunt vrijblijvend een gratis staaltje aanvragen van verschillende soorten behang, en isolatiebehang. 

Wenst u een gratis staaltje te ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@modevoormuren.com met uw verzendgegevens. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk versturen. 


Ik heb een grote bestelling, kan dit ook geleverd worden door jullie?

Bij grote bestellingen van Kalei of Isolatiebehang kan er inderdaad gekozen worden voor levering door onze eigen dienst.

Deze worden meestal op zaterdagnamiddag afgeleverd, bij de klant. Er kan ook een andere dag gekozen worden, in onderling overleg.