Categoriën
Merk: Rasch
Model: Rasch Wallton 165210
Beschikbaarheid: Op Voorraad
€ 2,90
Excl. BTW: € 2,40

Beschikbare opties:

Rasch is al jaren een vaste waarde in de behangwereld. Ze hebben een zeer uitgebreid aanbod van overschilderbare vliezen.

Dit is daar eentje van. Deze fijne structuur met subtiel verticaal streepje is gedrukt op een zeer kwalitatief vlies waardoor u zeker bent van een gemakkelijke plaatsing. U dient enkel de muur in te lijmen en het behang droog aan te brengen. Doordat het behang dubbel zo breed is, namelijk 1,06 meter, heeft u minder naden. Maar het grote voordeel van overschilderbaar behang is dat: mocht er toch ergens een naadje te zien zijn of u heeft ergens verkeerd afgesneden, na het verven is daar niks meer van te zien. Handig toch? Ideaal voor de beginnende behanger.

Dit vliesbehang is overschilderbaar met iedere muurverf. Met een goed dekkende verf volstaan 2 lagen voor een perfect eindresultaat, er is geen grondverf nodig. U kunt het behang zo vaak verven als u wenst maar mocht u het toch willen verwijderen dan gaat dit zeer gemakkelijk. Vliesbehang is namelijk altijd zeer gemakkelijk, droog en snel verwijderbaar en dit zonder de ondergrond te beschadigen.
Product eigenschappen
Lengte Eén volle rol bevat 25 meter, maar dit behang kan ook per lopende meter worden aangekocht.
Breedte 1,06 meter
Verval 0 cm
Kwaliteit Vliesbehang
Lijmadvies MVM kant en klaar lijm
Afwasbaarheid Zeer goed

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed