Categoriën
Merk: Polyvine
Model: Polyvine verniswas
Beschikbaarheid: Op Voorraad
€ 12,50
Excl. BTW: € 10,33

Beschikbare opties:

De Polyvine verniswas is een watergedragen kleurvernis, die zeer veelzijde kan toegepast worden. Deze verniswas kan dan ook op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt deze kleurvernis rechtstreeks op blank hout zetten. Hierdoor krijgt het hout een transparante kleur en bescherming door de vernis. Dit is wel enkel aan te raden bij blank hout.
Maar deze Polyvine verniswas kan ook aangebracht worden over een witte laag krijtverf om een verouderde look te bekomen. Deze techniek is heel populair en wordt heel vaak toegepast op donker gekleurd hout dat een opknapbeurt kan gebruiken. Door de witte krijtverf wordt de donkere houtkleur weggewerkt en door de polyvine verniswas héél dun hierover te zetten krijgt u een heel mooi effect. Steeds met de borstel opzetten in de richting van de nerven. Naargelang uw persoonlijke voorkeur, kunt u de verniswas dikker (donkerder) of dunner (lichter) opzetten. 

De Polyvine Verniswas is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Taupe (NIEUW), Grijs, Wit, Zwart en Notelaar.

TIP: Schuur de hoeken en randen van uw meubel extra af voor een extra verouderd effect.
TIP: Voor oppervlakte dat onderworpen wordt aan slijtage (tafelblad), raden wij aan 2 lagen Trae Lyx vernis te zetten. Zo verhoogt u de afwasbaarheid en duurzaamheid van uw meubel.

Een pot Polyvine Verniswas van 1 liter is voldoende voor 14 m². Deze Verniswas is een product op waterbasis dat betekent: gereedschap uitwassen met water, geen geurhinder en snelle droging. (schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur.)

Eigenschappen
Bereik 14 m²/ liter
Glansgraad Mat
Hoeveelheid 500 ml of 1 liter
Kleur Taupe, grijs, notelaar en wit
Verdunnen / reinigen met Water

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed