Categoriën
Merk: Magpaint
Model: Magneetverf MAGPAINT
Beschikbaarheid: Op Voorraad
€ 37,45
Excl. BTW: € 30,95

MAGPAINT magneetverf maakt elke oppervlak magnetisch. Je kunt schetsen, foto's ophangen met magneten of gebruik de muur als een reusachtig planbord. Zonder gebruik te maken van plakband, nagels of punaises die de muren beschadigen. Ook voor kinderen is dit een super leuk idee. Ze kunnen spelen met magnetische figuren, magnetische bordspelen of met alle letters van het alfabet. Het idee is zo simpel: voeg ijzerstof toe aan muurverf en gebruik magneten op het geschilderde vlak.

Steeds 2 tot 3 lagen aanbrengen, met 1 liter werkt u een oppervlakte van 2 vierkante meter volledig af.

Deze magneetverf kan met elke verf en kleur overschilderd worden. 
Heb je geen muur beschikbaar? Magneetverf kan ook gebruikt worden op deuren, ramen, kunststof, eigenlijk op iedere ondergrond. Wel altijd nakijken als een grondverf nodig is. Indien de ondergrond nog nooit geverfd is of geverfd is met een synthetische lak dan kunt u best eerst onze Avis Aqua multi-primer of Classidur primer gebruiken. Indien u een andere grondverf wenst te gebruiken, let er dan wel op dat deze steeds op waterbasis moet zijn. De magneetverf is namelijk ook op waterbasis. Dit heeft wel vele voordelen, u kunt het gereedschap uitwassen met water, u heeft geen geur hinder en de verf is super snel droog. (4 uur)

TIP: Gebruik degelijke magneten!
Magneetverf is natuurlijk minder sterk magnetisch dan bv. een massieve ijzeren plaat als een koelkastdeur, maar de resultaten kunnen verbluffend sterk zijn als het juiste type magneet wordt gebruikt: tot 20 vellen A4 kopieerpapier blijven hangen met een enkele 29mm neodymium magneet. Met behulp van magnetische folie kan het nog mooier: een vierkant meter kan honderd kilogram houden onder de juiste omstandigheden (glad oppervlak / neodymium magneetfolie).

Eigenschappen
Bereik 6 m²/ liter
Glansgraad Mat
Hoeveelheid 1 liter
Kleur
Verdunnen / reinigen met Water

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed