Categoriën
Merk: Erfurt
Model: Per meter
Beschikbaarheid: Op Voorraad
€ 15,00
Excl. BTW: € 12,40

Dit isolatiebehang is van het merk Erfurt.

Deze Klima-tec Pro KV600 wordt gebruikt om uw muren van extra isolatie te voorzien. Het zorgt ervoor dat de warmte niet meer door de muren naar buiten verdwijnt en houdt de warmte daardoor binnen. Hierdoor warmt de kamer ook veel sneller op. Maar er zijn nog veel meer voordelen aan isolatiebehang:

- Voorkomt schimmels
- Diffusie-open
- Geschikt voor allergische personen
- Scheuroverbruggend 
- Kan direct op de structuur worden gelijmd
- Perfecte afdekking van de ondergrond

U kunt over het isolatiebehang bezetten maar de meeste klanten kiezen ervoor om erover te behangen. Wij raden dan aan om vliesbehang te gebruiken, dit is namelijk zeer eenvoudig te verwijderen. Zo kunt u meermaals van behang veranderen zonder uw isolatiebehang te beschadigen. Het isolatiebehang zelf heeft een gladde bovenlaag en een wollige achterzijde. De wollige zijde komt tegen de muur.

De plaatsing is uiterst simpel, net als vliesbehang wordt enkel de muur ingelijmd en het behang droog aangebracht. U heeft uiteraard wel een speciale isolatiebehanglijm nodig. Deze lijm wordt aangebracht met een lijmkam of lijmborstel. U dient het isolatiebehang te plaatsen met de zachte, wollige kant tegen de muur zodat de gladde kant vanboven ligt. Het isolatiebehang is zo dik dat het zeer gemakkelijk aan te vegen is en u zeker geen schrik moet hebben van scheuren of kreuken in het behang. Afsnijden kunt u met een scherpe behangschaar of een scherp stanleymes. Het gemakkelijkste is om de banen eerst op maat te snijden alvorens te plaatsen maar u kunt ook afsnijden op de muur zelf net als bij gewoon behang.

Om het u nog gemakkelijker te maken verkopen wij ons isolatiebehang ook per lopende meter. Zo kunt u de juiste hoeveelheid bestellen die u nodig heeft, zonder onnodige overschotten. 

Wilt u eerst een voorbeeld zien van dit isolatibehang alvorens te bestellen? Vraag nu GRATIS een staal van het isolatiebehang aan via info@modevoormuren.be

Eigenschappen
Dikte 4 mm
Product eigenschappen
Lengte vanaf 1,00 meter (op afsnijding)
Breedte 1,00 meter
Kwaliteit Isolatiebehang
Lijmadvies Speciale isolatiebehanglijm

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed