Categoriën
Merk: Eijffinger
Model: Atlantic 343011 behang met kompassen
Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen
€ 71,95
* Op dit item krijgt u € 7,20 (10%) korting in de winkelwagen!
Excl. BTW: € 53,52
Atlantic is een collectie van Eijffinger.

Liefhebbers van de landelijke, cottage stijl, met in het bijzonder een voorliefde voor  boten, strand en zee kunnen hun hart helemaal ophalen dankzij deze nieuwe behang collectie van Eijffinger "Atlantic".
Een klassieke vinylbehang collectie die alle mogelijke elementen bevat die je kan verwachten van het leven aan zee. Van kreeften en kompassen tot schelpen en ankers, dit alles wordt mooi gecombineerd met rustgevende strepen, verweerde houten planken of scheepsknopen in de vorm van ruiten. Zo vormt alles één mooi geheel zodat u tot rust kunt komen. Bestel dus vandaag nog uw "Atlantic" behang en laat een frisse zeebries waaien door uw interieur!

Prepasted: Dit behang is reeds voorgelijmd. Dat betekent dat u geen lijm nodig heeft om dit behang te plaatsen, de achterzijde van het behang dient enkel nat gemaakt te worden met water. Dit spaart u uiteraard de lijm al uit. Handig toch? Verder behangt u dit behang gewoon zoals gewoonlijk. U meet de panden af en snijdt deze op maat. Op de behangtafel maakt u de achterzijde nat met gewoon water. Vergeet ook de randen niet goed nat te maken, zo heeft u later geen last van naden die open komen te staan. Na het natmaken merkt u dat de achterzijde van het behang gaat kleven. Dan plakt u het behang meteen tegen de muur, niet te lang wachten want dan droogt het water op en kleeft het behang niet meer. De naden zijn zeer mooi weg te werken en het behang heeft een harde vinylbovenlaag waardoor het zeer gemakkelijk af te wassen is. Dit behang is ook zeer krasvast en overschilderbaar.
Product eigenschappen
Lengte 10 meter
Breedte 0,52 meter
Verval 52,10 meter
Kwaliteit Voorgelijmd behang
Afwasbaarheid Zeer goed

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed