Categoriën
Merk: Arte
Model: 40541
Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen
€ 149,00
Excl. BTW: € 123,14

Linnen is al eeuwen een zeer gewaardeerd element in ons interieur. Het is een tijdloze klassieker met een natuurlijke uitstraling en een onregelmatige structuur. Die kan subtiel zijn of net heel uitgesproken, afhankelijk van het gekozen garen. Het is net deze typische, unieke textuur die linnen zo charismatisch maakt. De collectie Lino combineert  het tijdloze van diverse linnentexturen met de duurzaamheid van vinylbehang. 

Beschrijving:
Vinylbehang met het effect van natuurlijk linnen. Mogelijk om op 2 manieren te hangen: de banen laten aansluiten voor een uniforme look, of de banen niet laten aansluiten voor het effect van natuurlijk linnen

Deze collectie heb je drie verschillende effen varianten:
Gioco is een loepzuivere weergave van een fijne linnenstructuur, inclusief de ingeweven onregelmatigheden. Van ver is het uni, eens dichterbij zie je elke linnendraad. Het kleurenpalet blijft trouw aan de naturel van het originele basismateriaal.
Lignes is een tweede uni in deze collectie. Door lichtere en donkere draden met elkaar te verweven, krijg je een horizontaal gestreept diepte-effect. Ook hier herken je meteen de typische oneffenheden van de natuurlijke linnendraad.
Aspero, de derde variant in de collectie Lino, heeft een meer uitgesproken, dikker  weefpatroon, maar blijft ontegensprekelijk een authentieke linnenstructuur hebben. Door subtiele kleurschakeringen te combineren verkrijg je een levendig effect. Aan de muur zorgt het meteen voor een warm en knus thuisgevoel.

Product eigenschappen
Lengte 10,05 meter
Breedte 1,00 meter
Verval Vrije aanzet of rechte aanzet van 91 cm
Kwaliteit Vinylbehang op papier
Lijmadvies Metyl Speciaal (200 gr. in 4 l. water) met toevoeging van 20% PVA-lijm (witte behanglijm)
Afwasbaarheid Zeer goed

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed