Categoriën
Merk: Eijffinger
Model: 379002
Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen
€ 54,95
* Op dit item krijgt u € 5,49 (10%) korting in de winkelwagen!
Excl. BTW: € 40,87

Laat de kracht van één enkele kleur voor zich spreken met Lino: een hommage aan magische monochromen en patronen met een verweerd effect. Tijdloos en tegelijkertijd helemaal van nu. Dessins als linosneden in diverse nuances van dezelfde kleur en het karakter van stonewashed linnen vloeien samen tot een onverwachte poëzie.
Ontdek de rijke schakeringen van grijs, blauw, crème, groen, teal-turquoise, greige en bruin. De natuurlijke schoonheid van industrieel linnen, van antraciet tot diep zwart, denimblauw, van off-white en warm wit tot puur canvas, van celadon tot donker flessengroen, zeegroen tot blauwgroen, het lichtgrijs van de lucht, mauve en donker aardebruin. 
De dessins benadrukken de rauwe verleiding van het verstrijken van de tijd, met verweerde dessins en stoere patronen uit de natuur. Een grenzeloos heelal met sleetse bollen, een robuust en breed blokkendessin met een knipoog naar Rothko, botanische motieven met een metallic en suède effect. Krachtige berenklauw, silhouetten van takken en pluizige bloemen en een strakke grafische variant. Wallpowers met prachtige schermbloemen, een lommerrijk bospad, een oneindige lucht en zee en stoer verweerd canvas.
Kies met Lino voor de kracht van de enkele kleur en geef zo een tijdloos karakter aan je interieur.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van dit behang bent u zeker van een snelle en gemakkelijke plaatsing. U dient enkel de muren in te lijmen en het behang droog aan te brengen op de muur. De naden zijn mooi weg te werken en het behang is zeer goed afwasbaar. Later kunt u het behang eenvoudig droog verwijderen of overschilderen.

Product eigenschappen
Lengte 10,00 meter
Breedte 0,52 meter
Verval 0 cm
Kwaliteit Vliesbehang
Lijmadvies MVM kant en klaar lijm
Afwasbaarheid Zeer goed

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed