Categoriën
Merk: Live in
Model: 36315-8
Beschikbaarheid: 2-3 werkdagen
€ 22,95 € 32,00
Excl. BTW: € 18,97

Precious is een collectie van Live In.

In deze collectie vinden we klassieke patronen. De designers van de collectie hebben de patronen in een nieuwe hedendaagse vorm gegoten waardoor u er een heel andere kijk op krijgt. De kleuren in het boek gaan van zachte pasteltinten tot felle goudgele accenten, zodat elke accentmuur echt in het oog springt. Voor de overige muren kan u kiezen u telkens bijpassende uni's die uitstekend passen bij de verschillende tekeningen.

Dit behang is vliesbehang. Dat betekent dat u enkel de muur dient in te lijmen en het behang droog kunt aanbrengen op de muur. Doordat het behang droog kan aangebracht worden is het veel makkelijker aan te vegen en af te snijden. Het is ook heel eenvoudig om de tekeningen in elkaar te laten passen en de naden weg te werken. Hierdoor krijgt u een prachtig eindresultaat.

Let wel op, deze uni dient stortend behangen te worden. Dan staat er volgend icoon op het etiket . Dat wilt zeggen dat de banen om en om behangen moeten worden. De eerste baan gewoon behangen, de tweede ondersteboven en zo steeds verder. Dit stortend behang zien we vaker bij uni behang en wordt gedaan om kleurverschillen aan de naden tegen te gaan. Dit maakt het behangen niet moeilijker maar er moet wel rekening mee gehouden worden.


 

Product eigenschappen
Lengte 10,05 meter
Breedte 0,53 meter
Verval 0 cm
Kwaliteit Vliesbehang
Lijmadvies MVM kant en klaar lijm
Afwasbaarheid Schrobvast

Ask a question

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Andere kleuren